Acasă » Administratie » Primăria face investiții la Pașcani, în urma soluțiilor date de pesediști
pmp

Primăria face investiții la Pașcani, în urma soluțiilor date de pesediști

„MEGA” proiectul mult lăudat de asfaltare cu finanțare din bani de la Consiliul Județean (CJ) Iași, fiind vorba despre asfaltarea a unei lungimi de doar 1,5 KM de DRUM în suburbia Blăgești spre satul Crivești – Vânători (aproape un sfert din tot drumul), este acum pus la „coafat”.
Asta după ce pesediștii pășcăneni au criticat că pe lângă faptul că cei de la CJ se tot laudă cu o astfel de investiție minoră în zonă, singura de altfel în cei peste trei ani de conducere PNL, există riscul ca asfaltul să fie stricat.
Mai exact, în zonă localnicii nu dețin utilități esențiale pentru un trai decent iar posibilitatea ca investiția să aibă de suferit pentru a fi trase conducte de apă sau rețele de gaze este inevitabilă.
Dumitru Pantazi este de părere că din nou cei de la PNL nu au o viziune asupra municipalității. La doar câteva zile de la declarațiile celor de la PSD Pașcani, primarul Marius Pintilie emite un comunicat de presă unde invită cetățenii din zonă să depună cereri pentru ca primăria să facă investiții în rețele de apă.
Iată comunicatul de presă:
„Ținând cont de faptul că urmează modernizarea Drumului Județean 208I, din cartierul Blăgești al Municipiului Pașcani, informăm cetățenii ce locuiesc pe străzile Oituz, Mărășești și Rîpa Galbenă, sectoarele ce fac parte din DJ208I, și care doresc să se conecteze la rețeaua publică de apă, să se prezinte la Primăria Municipiului Pașcani pentru a solicita realizarea branșamentelor.
Insistăm asupra acestui lucru deoarece nu ne dorim ca după finalizarea lucrărilor de modernizare să fim nevoiți să intervenim pe asfaltul proaspăt turnat.
Costurile pentru realizarea branșamentelor vor fi suportate din bugetul local. Vă mulțumim!”

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...