STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Inceput de an cu sanctiuni pentru harlauani

Inceput de an cu sanctiuni pentru harlauani

 

La data de 02 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă, pentru accentuarea climatului de siguranţă publică, combaterea faptelor cu violenţă şi încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

 

Au fost controlate 15 unități comerciale, legitimate 102 persoane, controlate 29 de autovehicule și 10 căruțași. De asemenea, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.290 de lei, dintre care 17 conform Legii 61/1991, 4 conform O.U.G 195/2002 și 1 conform Legii 126/1995.

  

Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Constanţa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.500 de lei, întrucât, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal pe raza comunei Coarnele Caprei.

 

Totodata, o femeie de 68 de ani, din comuna Cepleniţa a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, întrucât a provocat scandal într-un loc public și a refuzat sa dea relaţii pentru stabilirea identităţii sale la cererea polițiștilor.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...