Acasă » REGIONAL » Pascani » Soferul care a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul accidentului, identificat de politisti.
pmp

Soferul care a accidentat mortal o persoana si a fugit de la locul accidentului, identificat de politisti.

 

Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din cupă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau procurorului.

Aducem aminte ca in data de 31 decembrie 2017, la ora 23:57,polițiștii Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre faptul că, pe DN 28 A, în localitatea Moţca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie, în timp ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșată de un auto, care și-ar fi continuat deplasarea.

 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 01.01.2018 a fost identificat presupusul conducător auto: un tânăr de 27 ani, despre care existau indicii că ar urma să părăsească țara.

 

Acersta a fost depistat de polițiști Postului de Poliție Moțca pe raza comunei Moțca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere reținut.

 

Autoturismul pe care tânărul l-ar fi condus în momentul producerii accidentului a fost găsit pe raza municipiului Roman, din judetul Neamț. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 02.01.2018 acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani şi Judecătoriei Paşcani, instanţa dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 20 de zile. Bărbatul a fost reintrodus în Arestul I.P.J. Iaşi.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Decizie pentru 1,8 milioane de români care primesc tichete de masă. Intră în vigoare pe 1 iulie

Membrii Guvernului s-au reunit astăzi pentru prima dată după alegeri. Executivul trebuie să decidă asupra ...