Acasă » EVENIMENT » Intervenții polițienești în județul Iași: Peste 300 de fapte contravenționale constatate în ultimele 24 de ore
pmp

Intervenții polițienești în județul Iași: Peste 300 de fapte contravenționale constatate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 100 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 300 de fapte contravenționale.
„La data de 12 iunie a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru a preveni faptele antisociale, organizând o acțiune și au intervenit la 109 de evenimente, dintre care 94 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.
Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 316 sancțiuni contravenționale, în valoare de 125.220 de lei.
Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței rutiere, fiind scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 19 conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.
De asemenea, au fost oprite din a circula zece autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...