STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Investitii importante in comuna Valea Seaca. Lucrari in suma de 2 000 000 lei
Gheorghe Baiceanu

Investitii importante in comuna Valea Seaca. Lucrari in suma de 2 000 000 lei

Vesti bune pentru satenii din comuna Valea Seaca, mai ales cei din satul Topile. Recent, s-au obtinut toate aprobarile necesare pentru inceperea lucrarilor la rapa paraului Recea din satul Topile, comuna Valea Seaca. Din cauza inundatiilor, malurile s-au surpat si exista pericolul ca gospodariile din apropiere sa alunece. Satul Topile s-a impartit practic in doua iar zeci de copii sunt nevoiti sa inconjoare zilnic cativa kilometri pentru a ajunge la scoala. In urma adreselor facute de catre cei de la Primarie, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta impreuna cu cei de la Consiliul Judetean au efectuat o expertiza iar zilele trecute a fost aprobata suma de 2 000 000 lei pentru lucrari.

„Avem obtinute toate aprobarile necesare pentru a incepe lucrarile la paraul Recea. Guvernul a aprobat o suma de 2 000 000 lei iar firma care a castigat licitatia deja se pregateste pentru implementarea proiectului. La ora actuala sunt in organizare de santier. Banii vor fi folositi pentru proiect si executie”, a declarat primarul comunei Valea Seaca, Gheorghe Baiceanu (FOTO).

Dupa ce se vor finaliza lucrarile, elevii din zona nu vor mai fi nevoiti sa ocoleasca cativa kilometri pentru a ajunge la scoala.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Casa lui Keanu Reeves de la Hollywood, jefuită de 2 bărbați care purtau măști. Aceștia au luat un singur obiect

Locuința lui Keanu Reeves de la Hollywood a fost spartă de un grup de intruși, ...