Acasă » REGIONAL » Pascani » O alta demisie: Eduard Dumea a renuntat la functia de conducere de la serviciul de salubritate
pmp

O alta demisie: Eduard Dumea a renuntat la functia de conducere de la serviciul de salubritate

Directorul societatii CLP EcoSalubritate Pascani, Eduard Dumea, si-a dat demisia din functie. Acesta si-a anuntat intentia in cursul zilei de astazi, in plenul sedintei Consiliului de Administratie de la salubritate.

Eduard Dumea nu a precizat clar care sunt motivele care stau la baza acestei decizii. Insa apropiatii acestuia spun ca scandalurile din plenul sedintelor de Consiliu Local vizavi de activitatea societatii pe care o conduce cat si unele presiuni venite din partidul din care face parte, PSD, l-au determinat sa renunte. Dumea va ramane in functie timp de 30 de zile de la data la care s-a luat act de demisie. In aceasta perioada membrii Consiliului de Administratie sunt nevoiti sa numeasca o noua conducere.

De precizat faptul ca atat consilierii PNL cat si o parte din cei de la PSD au fost nemultumiti de activitatea manageriala a directorului Eduard Dumea. Cel mai mare repros adus acestuia a fost acela ca desi a luat o firma de la zero a scufundat-o in datorii. Mai mult, Dumea a fost acuzat ca nu a fost interesat decat de majorari salariale in cadrul unitatii in contextul in care firma se indrepta spre faliment. Nu a existat un plan de redresare din partea conducerii, un alt aspect care i-a nemultumit pe alesii locali.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...