STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » IT / Stiinta » iPhone 13, la un pas de lansare. Noile modele vor avea acum, în premieră, 1TB spațiu de stocare. Cu ce surprize mai vine Apple – VIDEO

iPhone 13, la un pas de lansare. Noile modele vor avea acum, în premieră, 1TB spațiu de stocare. Cu ce surprize mai vine Apple – VIDEO

E momentul așteptat de toți. Grupul informatic american Apple Inc urmează să prezinte marţi seară o nouă generaţie de telefoane iPhone şi ceasuri Apple Watch.

iPhone 13, la un pas de lansare. Cele mai scumpe modele ale viitoarei serii de iPhone vor oferi, pentru prima oară, o versiune cu 1TB spaţiu de stocare.

iPhone 13, la un pas de lansare. Noile modele vor avea acum, în premieră, 1TB spațiu de stocare

Versiunile Pro ale seriei de iPhone pe care Apple se pregăteşte să le prezinte oficial, iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max, vor avea, ca vârf de gamă, o variantă dotată cu spaţiu de stocare de 1TB.

Este pentru prima oară când smartphone-urile companiei americane, criticată uneori tocmai pentru că nu suplimentează spaţiul de stocare, oferă o astfel de opţiune. Este de aşteptat ca Apple să ceară un preţ foarte mare pentru telefoanele sale cu 1TB. Astfel, versiunile Pro de iPhone 13 ar urma să ofere patru opţiuni în ceea ce priveşte spaţiul de stocare: 128GB, 256GB, 512GB şi 1TB.

În acelaşi timp şi celelalte versiuni vor face un pas în faţă în ceea ce priveşte stocarea – se va renunţa la versiunea de 64GB şi se va adăuga o versiune de 512GB. Asta înseamnă că, în cazul modelelor iPhone 13 şi iPhone 13 Mini, opţiunile de stocare ar urma să fie 128GB, 256GB şi 512GB.

Astfel, versiunile Pro de iPhone 13 ar urma să ofere patru opţiuni în ceea ce priveşte spaţiul de stocare: 128GB, 256GB, 512GB şi 1TB. În acelaşi timp şi celelalte versiuni vor face un pas în faţă în ceea ce priveşte stocarea – se va renunţa la versiunea de 64GB şi se va adăuga o versiune de 512GB. Asta înseamnă că, în cazul modelelor iPhone 13 şi iPhone 13 Mini, opţiunile de stocare ar urma să fie 128GB, 256GB şi 512GB.

„Acesta este singurul serviciu pe care îl oferă şi pentru care trebuie neapărat să ai acest produs în caz contrar nu poţi utiliza serviciul”, subliniază Ben Bajarin.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii sunt în creştere

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la ...