Acasă » REGIONAL » Pascani » Jocuri financiare in buzunarele cetatenilor. Sedinta extraordinara pentru SCADEREA pretului la caldura, dupa GAFA de MAJORARE
pmp

Jocuri financiare in buzunarele cetatenilor. Sedinta extraordinara pentru SCADEREA pretului la caldura, dupa GAFA de MAJORARE

 

Dupa ce miercuri, in sedinta ordinara de Consiliu Local Municipal, a fost majorat pretul la caldura intr-un procent de peste 50%, conducerea Primariei Pascani revine asupra deciziei. In cursul zilei de marti, 06 februarie a.c., incepand cu ora 09.00, va avea loc o sedinta extraordinara de Consiliu Local pentru micsorarea pretului la gigacalorie.

 

„In urma unor noi calcule facute s-a gasit o solutie de micsorarea a pretului la caldura. Pretul de productie pe gigacalorie va scadea de la 525,28 la 449,01 iar pretul de vanzare pentru populatie se va micsora la 332,26, de la 399,23 Gcal. Sedinta urmeaza sa aibe loc marti, de la ora 09.00”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtatorul de cuvant al Primariei Pascani.

 

Mecanismul concret de calcul ce urmeaza a fi aplicat pentru aceasta diminuare de pret nu a fost inca prezentat de catre cei de la Primarie. Reporterii nostri au incercat sa obtina un punct de vedere si de la conducerea Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani (RAGCL). Insa, directorul general Gelu Nedelcu nu a stiut sa ne explice care ar fi solutia gasita de administratia locala.

 

Astfel ca balbaieli asupra noului mod de calcul se gasesc in ambele parti, atat la primarie cat si la regie. In tot acest timp pascanenii sunt neviti sa suporte consecintele.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pământul se clatină și zilele devin mai lungi, iar oamenii sunt de vină, conform noului studiu

Pământul se clatină, iar zilele devin mai lungi. Noi studii, care au utilizat inteligența artificială ...