Acasă » Principal » Peste 1900 de tigari au fost confiscate in Tg. Frumos. Zeci de amenzi in urma unor controale
pmp

Peste 1900 de tigari au fost confiscate in Tg. Frumos. Zeci de amenzi in urma unor controale

 

La data de 01 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au acţionat pentru combaterea faptelor cu violenţă şi depistării minorilor dispăruţi.

 

Au fost legitimate 23 de persoane. Au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.285 de lei, dintre care 18 conform O.U.G. nr. 195/2002, 7 conform Legii nr. 12/1990 şi 1 conform Legii nr. 61/1991.

 

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării materiale textile şi 1.940 de ţigarete.

 

Spre exemplu, doi bărbaţi de 28 şi 34 de ani, ambii din comuna Moţca, au fost sancţionaţi contravenţional întrucât ofereau spre vânzare articole textile fără a deţine acte de provenienţă a mărfurilor comercializate.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, întrucât a condus un autoturism pe D.N. 28A, pe raza oraşului Tg. Frumos, cu viteza de 148 km/h, pe un sector de drum limitat la 90km/h.

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...