Acasă » EVENIMENT » Județul Iași, împânzit de amenzi. Peste 150.000 lei date într-o singură zi de polițiști

Județul Iași, împânzit de amenzi. Peste 150.000 lei date într-o singură zi de polițiști

Ieri, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 350 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 25 de infracţiuni.

Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

„Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 107 evenimente, dintre care 96 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost aplicate 369 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 159.790 de lei și au fost constatate 28 de infracțiuni. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 20 de permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni din cadrul IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...