Acasă » REGIONAL » Moldova » Licitatie finalizata pentru asfaltarea unor drumuri din Pascani. Conest SA este castigatorul
thomplast

Licitatie finalizata pentru asfaltarea unor drumuri din Pascani. Conest SA este castigatorul

 

Recent, Primaria Pascani a finalizat licitatia pentru reabilitarea mai multor strazi din municpiu. Dupa mai multe luni de verficari, edilii au stabilit ca oferta cea mai buna apartine firmei de constructii Conest SA. Astfel, valoarea finala a contractului a ajuns la 7.172.723 lei, fara TVA, adica 1,5 milioane de euro.

Conest SA are calitatea de lider in asocierea cu Geprocon SA – Royal CDV G2 SRL. Castigatorul contractului trebuie sa realizeze atat proiectarea, cat si executia.

“Constructorul raspunde, indiferent de forma sub care dispune, de calitatea echipamentelor si utilajelor folosite pentru realizarea lucrarilor, de asemenea si de utilizarea pentru testari de materiale numai a laboratoarelor de specialitate autorizate. Constructorul este obligat sa transmita dirigintelui de santier toate documentele care demonstreaza calitatea si cantitatea lucrarilor executate in conformitate cu procedurile proprii, prescriptiile tehnice si reglementarile legale specifice. Intarzierile in executia lucrarilor, analizate in baza graficului de executie asumat de executant, ca urmare a lipsei materialelor, personalului, utilajelor si echipamentelor, constatate si notificate de dirigintele de santier, conduce la rezilierea contractului”, se arata in caietul de sarcini.

Pe lista au fost introduse urmatoarele artere: strada Libertatii, strada 24 ianuarie, strada Tudor Vladimirescu, Fundac Fantanele, strada Crinilor si aleea Calea Iasului. Strazile au o lungime totala de 4.356 metri.

Sursa: bzi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean depistat băut la volanul unei mașini

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, ...