Acasă » POLITIC » Liderul PSD prezentat drept ”Contele Dragnea” de către o televiziune din Germania

Liderul PSD prezentat drept ”Contele Dragnea” de către o televiziune din Germania

Liviu Dragnea a fost ironizat într-o emisiune de satiră politică din Germania fiind prezentat drept ”Contele Dragnea”, un vampir care profită de fondurile europene.

Într-o emisiune de la postul public de televiziune din Germania, ZDF, prezentatorul Oliver Welke a dedicat o ediție specială liderilor politici europeni corupți, printre aceștia fiind și Liviu Dragnea alături de  premierul maghiar Viktor Orban şi omologul său ceh Andrei Babis.

„Lucruri cu care cei din EU nu sunt obişnuiţi şi totuşi merg prost în Europa. Azi: Corupţia. Parlamentul României a votat o lege anti-corupţie. De fapt, o lege pro-corupţie: cine este prins corupt nu face închisoare… Însuşi şeful social-democraţilor români scapă de închisoarea pe care ar trebui să o facă, drept urmare a faptelor de corupţie dovedite”, a spus Oliver Welke alături de o carte de Monopoly pe care scrie „Scapi întotdeauna de închisoare”.

Continuând să vorbească despre liderul social-democraților din România, prezentatorul german spune: „Liviu Dragnea şi prietenii lui au băgat în buzunarele proprii subvenţiile europene. Se ştie că Dragnea a căutat proiecte la care banii europeni vin foarte repede, cum sunt de exemplu banii pentru copiii orfani care, de fapt, au ajuns în buzunarele lui Dragnea, ale prietenilor săi şi ale partidului. Contele Dragnea a băgat banii în buzunar…Copiii orfani ce ar fi făcut cu banii respectivi? Probabil şi-ar fi luat dulciuri”.

Liderul PSD prezentat drept ”Contele Dragnea” de către o televiziune din Germania

Sursa www.libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Șoșoacă a reușit să îl enerveze și pe Gâdea la Antena3. A dispărut brusc din platou

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă, invitată luni seara la o emisiune a postului Antena 3, a ...