Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Mărturiile emoționante ale lui Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu, care i-a fost coleg în trupa GAMA: „Cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs!”
nomad

Mărturiile emoționante ale lui Gheorghe Gheorghiu despre Mihai Constantinescu, care i-a fost coleg în trupa GAMA: „Cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs!”

De luni, când Mihai Constantinescu a ajuns la spital după un stop cardiorespirator, în stare gravă, lumea artistică – mai ales colegii de generație, dintre care mulți îi sunt și prieteni – este într-o stare de șoc și așteptare. Toți se roagă și speră ca îndrăgitul cântăreț, care, conform unor surse medicale, ar fi în moarte cerebrală, să-și revină miraculos, cum s-a întâmplat, acum câțiva ani, în cazul lui Gabriel Cotabiță.

Pe Gheorghe Gheorghiu și Mihai Constantinescu îi leagă 40 de ani de prietenie și sute de spectacole. Împreună cu iubitele lor de atunci (1985-1995, cu aproximație), Anca Țurcașiu și Anastasia Lazariuc, au format trupa GAMA, supranumită ABBA României!

”Mă doare sufletul de starea lui Mihai! Am împărțit amintiri și cea mai frumoasă parte a vieții împreună. Chiar și numele copilul meu, Ștefania, a fost dat de Mihai și Mihaela Constantinescu, pe când formau un cuplu, sunt nașii fetiței mele”, ni s-a destăinuit Gheorghe Gheorghiu, care se află de partea cealaltă a globului, în Statele Unite. ”A dus întotdeauna o viață cumpătată, a făcut sport… Nu vreau să aud vești triste despre Mihai, cred într-o minune, cred că zilele lui nu s-au scurs. Mă rog pentru tine, prieten drag, să te întorci! Știu că poți să treci peste cumpăna asta!”, a completat din Orlando, Florida, îndrăgitul cântăreț. Citeste stirea integrala pe www.libertatea.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

AUDIO | Andreea Antonescu s-a îmbătat cu iubitul ei la Iași și a sunat la 112

Ea a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată într-un apartament dintr-un complex ...