Acasă » REGIONAL » Harlau » LISTĂ | Iată pe ce obiective de investiții va toca Primăria Hîrlău sume importante de bani de la bugetul local
nomad
www.jurnalulregional.ro

LISTĂ | Iată pe ce obiective de investiții va toca Primăria Hîrlău sume importante de bani de la bugetul local

Bugetul de venituri și cheltuieli a orașului Hîrlău cât și Lista de investiții pe anul în curs a trecut de votul aleșilor locali în unanimitate. Ca urmare, în acest an, conducerea Primăriei va cheltui o sumă de peste 10 200 000 lei pentru investiții. O parte din bani este alocată pentru continuarea unor lucrări aflate deja în implementare însă o altă sumă a fost direcționată pentru investiții noi.

În mare este vorba despre elaborarea unor studii de coexistență pentru realizarea unor blocuri de tip ANL în oraș, modernizarea unui sistem stradal de supraveghere video, construire Grădiniță cu 8 săli de clasă și teren de sport la C.N. „Ștefan cel Mare” Hîrlău, amenajarea unor spații de joacă în oraș cât și extinderea și modernizarea unor rețele de iluminat public sau de gaze naturale, modernizări străzi, trotuare, etc.

„În acest an putem spune că Primăria Hîrlău are un Buget generos. Chiar dacă este mai mare față de anii trecuți tot nu ajunge pentru soluționarea tuturor problemelor din oraș. De aceea am ținut cont de propunerile consilierilor locali, a cetățenilor, directorilor de instituții publice și am prioritizat banii pentru investiții care nu mai suportau amânare”, a precizat primarul orașului Hîrlău, ec. Gheorghiță Curcă.

Iată LISTA INTEGRALĂ DE INVESTIȚII: Var.IIList. inv 2020 Harlau

 

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria Pașcani a finalizat procedurile pentru dezinfecția scărilor de bloc

Primăria Pașcani a reușit să finalizeze procedurile de achiziții pentru activitățile de dezinfecție a scărilor ...