Acasă » REGIONAL » Moldova » Mai multe străzi din Târgu Frumos intră în modernizare prin asfaltare
nomad

Mai multe străzi din Târgu Frumos intră în modernizare prin asfaltare

Trei proiect cu finanțare externă urmează a fi implementate în acest an în orașul Târgu Frumos. Primarul Ionel Vatamanu spune că în ultima perioadă de timp cetățenii îl întreabă când vor fi asfaltate străzile locale iar ca urmare edilul șef a venit cu explicații.
Pe lângă asfaltarea străzii Jora, târgoveții dispun de 3 mari proiecte de asfaltare cu diferite forme de finanțare  

Astfel că este vorba despre: Modernizarea străzilor din orașul Târgu Frumos, proiect aflat in derulare, finanțat prin PNDL 2 si care cuprinde asfaltarea străzilor: Vasile Alecsandri, Dumbrava, Teilor, Plugari, Constantin Erbiceanu, Mușatini, Aleea Petru Rareș (sectoarele 1-4), Crizantemelor, Crinilor, Campului (sectoarele1-3), N.Grigorescu, G.Topârceanu, Bujor, O. Cazimir, M. Kogălniceanu, M. Eminescu, Primăverii, Aleea Cuza Voda, Gospodari, Unirii si Fundac Plăieșilor cu o lungime totala de 6,95 km și un cost total de 6,8 milioane lei.


Modernizarea străzilor din orașul Târgu Frumos finanțat din Fonduri Europene și care cuprinde asfaltarea străzilor: Bogdan Voda, Stefan cel Mare, Ogorului (sectoarele 1-3), Casa de Apa, Vulpii, Cloșca, Horia și Lunca Bahluet (sectoarele 1-6) cu o lungime totala de 4,55 km și un cost total de 4,9 milioane lei.

Modernizarea străzii George Coșbuc care deservește comunitatea roma limitrofa finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), cu o lungime de 1,05 km si un cost total de 767.550 lei. Depunerea ofertelor pentru licitație are ca data limita 03.04.2019. 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Contracte semnate pentru servicii de proiectare la amenajarea noului cimitir și extinderi rețea gaze în Pașcani

Primarul Dumitru Pantazi anunță faptul că în cursul zilei de astăzi a semnat două noi ...