Acasă » CULTURAL » Manifestari organizate in Ruginoasa cu ocazia UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE
pmp

Manifestari organizate in Ruginoasa cu ocazia UNIRII PRINCIPATELOR ROMANE

 

Primaria comunei Ruginoasa in colaborare cu Biserica Domneasca Ruginoasa, Muzeul Memorial „Al. I. Cuza” din localitate organizeaza pe data de 24 ianuarie manifestari omagiale dedicate Unirii Principatelor Romane.

 

Evenimentul va incepe la ora 11.00 la Biserica Domneasca din Ruginoasa unde va avea loc Te Deum si slujba de pomenire in memoria domnitorului Cuza. Mai apoi vor urma alocutiuni ale oficialitatilor si invitatilor dar si depuneri de coroane de flori la mormantul domnitorului.

 

 

La ora 12.00, participantii la eveniment vor face o Hora a Unirii in curtea Muzeului Memorial Al. I. Cuza iar la ora 13.00 va avea loc un spectacol folcloric si artistic dedicat zilei aniversare, in sala de spectacole a Primariei Ruginoasa.

„Si in acest an vom sarbatori asa cum se cuvine Unirea Principatelor Romane. Invitam pe cei care doresc sa ia parte la eveniment sa ni se alature miercuri, 24 ianuarie, incepand cu ora 11.00, la manifestarile omagiale”, a precizat primarul comunei Ruginoasa, Danut Nechifor.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...