Acasă » REGIONAL » Harlau » Soferi, agenti economici si cersetori, amendati de politistii din Harlau
pmp

Soferi, agenti economici si cersetori, amendati de politistii din Harlau

 

Seria controalelor si sanctiunilor continua in orasul Hirlau. In cursul zilei de ieri, 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie şi încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

 

Au fost verificate 21 de societăți comerciale, 26 de autovehicule, 11 atelaje hipo și legitimate 70 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.550 de lei, dintre care 7 conform Legii nr. 61/1991, 6 conform O.U.G nr. 195/2002, 2 conform Legii nr. 12/1990 și 1 conform altor acte normative.

 

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 50 de lei. O femeie de 37 de ani, din comuna Deleni, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 290 de lei, întrucât a condus un autoturism pe strada Bogdan-Vodă, din oraşul Hîrlău, și a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului rutier de “Oprire interzisă “. De asemenea, conducătoarea auto nu a purtat centura de sigurantă, pe timpul deplasării cu autoturismul.

 

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Fântânele, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, întrucât a comercializat produse al căror termen de valabilitate era expirat. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării.

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...