STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Marius Pintilie: „Actuala administratie Pantazi si PSD dorm in papuci. Nu sunt in stare sa deschida strandul municipal”
pmp
Marius Pintilie - jurnalul regional

Marius Pintilie: „Actuala administratie Pantazi si PSD dorm in papuci. Nu sunt in stare sa deschida strandul municipal”

In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 12.00, amaratii de la PNL au sustinut o conferinta de presa pe trei teme. Spunem amarati deoarece chiar liderul PNL Pascani, Marius Pintilie, a recunoscut acest lucru intr-o convorbire cu reporterii nostri.

Citeste si: Marius Pintilie (PNL) se considera un amarat de presedinte la un amarat de partid. Nu a stiut sa comenteze situatia politica nationala si consecintele ei la nivel local

Conferinta de presa a avut trei subiecte: deschiderea strandului municipal; deratizare si dezinsectie si oportunitatea adoptarii unui regulament cu privire la animalele domestice si cainii fara stapan. Ce-i drept, tematicile au fost importante si din pacate ignorate de actuala conducere a municipiului Pascani. Legat de primul subiect, deschiderea strandului municipal, anual au fost probleme administrative, lucru deranjant pentru oamenii simpli din oras. Mai tot timpul primarul Dumitru Pantazi a dat vina pe angajatii din Primarie, cum ca nu-si fac treaba. Mai mult, edilul sef a aratat in mai multe situatii faptul ca sunt lucrari publice care nu tin de functia pe care o are si ca sunt functionari din administratie ce blocheaza efectiv demersurile. Cu aceasta problema s-a confruntat si fostul primar PNL, Grigore Craciunescu. Revenind la amaratii din actualul PNL, acestia au criticat dur situatia din oras. „Din pacate, astazi, la mijlocul lunii iunie am constatat ca strandul nostru nu este deschis, nu este functional. Este o situatie care ne dezonoreaza ca municipiu, oamenii sunt nemultumiti de aceasta situatie, am vazut pascaneni care isi petrec timpul liber in alte localitati decat municipiul nostru. Se cheltuie banii in alte parti decat in localitatea noastra. Cred ca este scandaloasa situatia in care s-a ajuns. Administratia Pantazi nu reuseste sa faca acest lucru conform hotararii de Consiliu Local, data stabilita de 1 mai de cand s-a decis sa fie functional strandul. Scuzele cu care vine actuala administratie, astazi, sunt puierile, nu s-au facut investitii majore, s-au cumparat scanaduri, cativa litri de vopsea si … Din punctul nostru de vedere nu intelegem cum de un municipiu nu este in stare sa se deschida propriul strand la data de 1 mai. Acolo este si o terasa care ar trebui sa fie functionala. Sa fie comercianti care sa vanda diverse produse specifice sezonului si care sunt dorite de catre cei care frecventeaza strandul. Nu s-a facut nici o licitatie. Aceasta problema s-a discutat ani de zile la rand dar nimic. Solutii au tot fost din partea consilierilor dar iata ca portile sunt inchise. Cred ca actuala administratie Pantazi si PSD Pascani nu este capabila sa gestioneze lucrurile in municipiul nostru. Efectiv dorm in papuci”, a conchis Marius Pintilie, lider amarat PNL Pascani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...