Acasă » REGIONAL » Pascani » Sorin Olariu – PMP Pascani despre situatia Grindeanu: „Interesele personale sau financiare a unor grupuri dau peste cap orice fel de logica economica. O sa avem probleme la Pascani”
pmp

Sorin Olariu – PMP Pascani despre situatia Grindeanu: „Interesele personale sau financiare a unor grupuri dau peste cap orice fel de logica economica. O sa avem probleme la Pascani”

Analiza interesanta din partea presedintelui PMP Pascani, Sorin Olariu. Acesta ne-a precizat faptul ca schimbarea actualului Guvern este o greseala ce va avea urmari si consecinte economice importante. Politicianul local s-a aratat a fi multumit in principiu de omul Grindeanu din postura de prim-ministru al Romaniei dar, spune el, interesele unor grupuri sunt mai importante decat cele ale tarii. „Sincer imi pare rau pentru situatia creata. Cel putin noi, cei din mediul de afaceri, parca am simtit ca merge ceva. Aveam sperante ca o sa se faca ceva in zona economica. Parca se simtea o schimbare. Acum, interesele personale sau financiare a unor grupuri se pare ca dau peste cap orice fel de logica economica. Aceste decizii parca nu sunt venite din partea unor romani care sa traga pentru aceasta tara, pentru popor”, a declarat Sorin Olariu.

Liderul PMP se teme ca efectele actiunii politice ale lui Liviu Dragnea va avea urmari si la Pascani. „Imi aduc aminte ca la un moment dat domnul primar Dumitru Pantazi spunea ca are garantii de la Guvernul Grindeanu pentru o serie de proiecte locale. Acum ca nu mai exista un prim-ministru stabil clar ca la finantarea unor proiecte vor fi probleme. Fonduri europene nu avem, este zero. Deci viitorul este sumbru. Eu preconizez ca cel putin lucrarile de pe strada Garii vor fi finalizate in minim trei ani de zile, maxim cinci ani. O sa fie probleme la finantare. Nu sunt bani! Dupa incidentul de aseara cu instabilitatea politica si clar o sa apara si o instabilitate in zona financiara, o sa fie mari probleme pe proiectele locale la care cei de la Primarie se asteptau sa aibe sprijin de la Guvern. Revenind la situatia de la nivel national, Sorin Grindeanu parea un om onest si un om de caracter. Dar se pare ca unii au alte interese de grup”, a conchis presedintele PMP Pascani, Sorin Olariu.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...