Acasă » REGIONAL » Iasi » Marius Rotaru câștigă în fața italianului Mastromatteo, în gala Mo Fighting Șhow la Super Fight
pmp

Marius Rotaru câștigă în fața italianului Mastromatteo, în gala Mo Fighting Șhow la Super Fight

 Luptător k-1 La scorpions k-1, ieșeanul Marius Rotaru, s-a impus clar obținând o victorie în fața adversarului său italian, Michele Mastromatteo în gala MO Fighting Show din Turin. Asta după ce în meciul de la sfârșitul lunii martie cei doi au făcut remiză. Sponsorul principal al acestuia este omul de afaceri pășcănean Lucian Caras.
„Mulțumesc celor care ați fost alături de mine în gala MO Fighting Show (21 octombrie, TORINO). Mulțumesc LCA Imobiliare- Apartamente direct de la Dezvoltator ( domnul Lucian Caras) pentru sponsorizarea acordată! Mulțumesc, maestrului @mihaiconstantinscorpions și tuturor celor care mă susțineți în drumul meu către glorie!”, a spus campionul Marius Rotaru.
„DRUMUL CATRE GLORIE” În puține cuvinte, nu putem decât să spunem „Felicitări” din tot sufletul pentru victoria din gala Mo_fighting_show, iar în mai multe cuvinte nu ne ajunge timpul pentru a scrie că suntem mândri că ne reprezinți în ringurile de luptă internaționale și aduci victoria și gloria acasă!!!
Felicităm o victorie a campionului nostru, Marius Rotaru împotriva unui alt mare campion MONDIAL cu renume internațional la categoria 88-90 de kilograme, Michelle Mastromatteo cu un palmares de 30 de meciuri, din care 26 caștigate, deci o luptă enorm de grea. Știm că zilnic duci o luptă cu tine însuți pentru a te autodepăși și mai știm că, alături de Bogdan Nastase, căutați neîncetat drumul către victorie. LCA Imobiliare și Mon Jardin Pub-Restaurant susțin sportul și sportivii, iar aceste reușite, ne bucură enorm și ne motivează să investim în sportul românesc!!!”, au precizat și sponsorii acestuia.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...