Acasă » Administratie » Modificări în structura de personal al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. 209 posturi vacante pe organigramă
pmp

Modificări în structura de personal al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. 209 posturi vacante pe organigramă

Modificări al Statutului de funcții din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Ieri, consilierii pășcăneni au votat în ședința ordinară de Consiliu Local noile modificări aduse Statutului de funcții. Prezentă la ședință, directorul medical interimar – dr. Aurelia Pădurariu a precizat că pe noul Statut se transformă 32 de posturi vacante în posturi ocupate ca urmare a susținerii unui concurs.

Este vorba despre 1 medic, 15 asistenți medicali, 3 infirmiere, 9 îngrijitoare, 2 spălătorese, 1 brancardier și un muncitor calificat în meseria de fochist. De asemenea au fost transformate 2 posturi de medici rezidenți ultimul an în posturi de medici specialiști ca urmare a promovării examenului de specialist de către titularii acestor posturi și alte 2 posturi de medici specialiști în posturi de medici primari ca urmare a promovării examenului de primariat de către titularii acestor posturi.

Conform celor precizate de inițiatori, au mai fost transformate un post de medic specialist în specialitatea medicină de urgență în post de medic rezident post de medic primar ATI în medic specialist în aceeași specialitate; post de biochimist medical principal la Laboratorul de analize medicale în post de biolog medical; post de asistent medical în post de asistent medical principal și post de tehnician I în post de tehnician IA.

La concurs s-au mai scos și posturile de medic specialist în specialitatea de medicină de urgență și medic primar dar nu s-a prezentat nimeni. Astfel că procedurile vor fi reluate. „Numărul de posturi normat nu s-a modificat, acestea fiind de 791 posturi, pe fiecare categorie de personal și pe fiecare structură aprobată. Din cele 791 de posturi normate sunt ocupate în prezent un număr de 582 posturi, fiind vacante 209 posturi”, a mai spus dr. Aurelia Pădurariu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...