Acasă » EVENIMENT » MOȘ CRĂCIUN a ajuns la elevii din Valea Seacă. Sute de cadouri cu sprijinul primăriei | VIDEO

MOȘ CRĂCIUN a ajuns la elevii din Valea Seacă. Sute de cadouri cu sprijinul primăriei | VIDEO

Chiar dacă afară nu este zăpadă, Moș Crăciun a poposit cu daruri în comuna Valea Seacă. Un număr de 550 de pachete au fost pregătite pentru elevii celor trei școli din localitate. Primarul Neculai Miron, unul din sprijinii Moșului a spus că și cadrele didactice au primit câte un pachețel.
„Dragi cetățeni, Dragi copii, Dragi cadre didactice. Cea mai frumoasă sărbătoare creștină ne adună pe toți în jurul mesei de Crăciun. Este un îndemn la bucurie și fapte bune.
Am reușit anul acesta să împărțim 550 pachete la copiii de la cele trei școli Conțești, Valea Seacă și Topile și cadre didactice. Nu este ușor să mulțumești pe toată lumea, este chiar foarte greu, dar este plăcut să știi că ai încercat să o faci. Nașterea Domnului este prilej de fericire și trăire spirituală pentru fiecare din noi, un moment în care reflectăm asupra valorilor tradiționale care ne definesc ca națiune.
Bucuria și sfințenia acestor zile minunate de iarnă, în care răsună ecoul colindelor și urărilor de bine, să aducă spiritul sărbătorii prin pace și emoţia Nașterii Domnului prin dragoste. Vă doresc Sărbători binecuvântate si Craciun fericit alături de familie si de cei dragi dvs! Cu deosebita pretuire!”, precizează primarul comunei Valea Seacă, Neculai Miron.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...