Acasă » CULTURAL » Spectacol MAGIC de Crăciun în Todirești! Tradițiile nu au fost uitate de către elevi

Spectacol MAGIC de Crăciun în Todirești! Tradițiile nu au fost uitate de către elevi

Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Todirești au încântat publicul ieri seară cu diverse scenete și colinde, pregătite minuțios de cadrele didactice ale claselor primare și gimnaziale. Atmosfera festivă a fost întreținută cu mare pricepere și entuziasm, iar participanții s-au bucurat de o seară plină de magie și voie bună.

Potrivit consilierului educativ, profesor învăţământ primar Covășneanu Adina, grupul de dans popular „Românașii” a excelat din nou. Au dat dovadă de măiestrie și sensibilitate într-un frumos dans popular acompaniat de jocul căprițelor. Prin arta lor autentic românească, acești tineri talentați au reușit să transmită emoție și tradiție tuturor celor prezenți.

Momentele artistice au fost completate de mesaje pline de căldură transmise atât pentru auditoriu cât și pentru toți cei care au urmărit sau urmăresc evenimentul și susțin o astfel de activitate. Încheierea spectacolului a venit sub semnul unei urări sincere pentru bine și sănătate. Mai multe puteți urmări în secțiunea VIDEO de mai jos cât și în GALERIA FOTO:

GALERIA FOTO:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...