Acasă » CULTURAL » Musicalul “Familia Addams”, de Răzvan Mazilu, va avea premiera la Excelsior
nomad
Cine Grand

Musicalul “Familia Addams”, de Răzvan Mazilu, va avea premiera la Excelsior

Musicalul “Familia Addams”, cu o istorie de nouă ani pe Broadway, va avea premiera, pe 13 şi 14 septembrie, în debutul noii stagiuni a Teatrului Excelsior din Bucureşti, în regia coregrafului Răzvan Mazilu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Acesta este cel de-al doilea titlu de musical pe care artistul îl montează la Teatrul Excelsior, după spectacolul “Our Ladies of Perpetual Succour/ Fecioarele noastre grabnic ajutătoare”.

“Nu vreau să devoalez toate surprizele care îi aşteaptă pe spectatorii care vin să vadă musicalul «Familia Addams». Pot doar să spun că, inevitabil, sunt diferenţe care ţin de specificul fiecărei arte: musicalul este mai teatral, sunt lucruri care se pot realiza în film şi nu se pot face pe scenă, dar povestea, personajele şi, mai ales, spiritul operei rămân, în esenţă, aceleaşi. În plus, fiecare creator îşi aduce propriul punct de vedere asupra oricărui titlu, celebru sau nu, şi îl filtrează prin ochiul şi sensibilitatea epocii respective”, a spus regizorul şi coregraful Răzvan Mazilu, potrivit site-ului oficial al Teatrului Excelsior.

Comparând familia contemporană cu Addams, Răzvan Mazilu a afirmat că cea din urmă este una “foarte contemporană. Au în comun aceleaşi valori care ar trebui să stea la baza oricărei familii, din trecut sau de azi, tradiţională sau atipică, excentrică sau cuminte: iubirea necondiţionată, sinceritatea, înţelegerea, respectul, puterea şi înţelepciunea părinţilor în a-şi înţelege copiii şi a-i învăţa să aleagă ce e bine pentru aceştia, ce îi face fericiţi. Faptul că cei din Addams sunt excentrici, sunt altfel, nu schimbă cu nimic aceste valori şi repere, deloc bizare ci profunde, echilibrate şi de mult bun simţ, şi tocmai în asta constă surpriza descoperirii acestor personaje trăznite”.

Sursa mediafax.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cine îi ia locul lui Pimen: ieşeanul sau suceveanul. Marea înfruntare, marţea viitoare

La o întrunire a cinci cei mai importanţi ierarhi din cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei ...