Acasă » REGIONAL » Harlau » Noi controale la Harlau. Amenzi de peste 12.000 lei
pmp

Noi controale la Harlau. Amenzi de peste 12.000 lei

În ziua de 3 august a.c., între orele 07:00 – 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a activităţilor ilegale din domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost verificate 7 unităţi comerciale, controlate 40 de autovehicule şi legitimate 80 de persoane. Au fost reţinute 5 certificate de înmatriculare. Au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.795 lei, dintre care 9 pe linie de comerţ, iar 26 pe linie rutieră.

A fost sancţionat contravenţional cu amendă de 500 lei, conform Legii nr. 12/1990, un bărbat de 44 ani, din  mun. Iasi, carea fost depistat în piaţa agroalimtară Şipote în timp ce efectua acte de comerţ cu păsări fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege. De asemenea a fost depistat pe D.J.282 Şipote, un bărbat de 53 ani, din Iaşi, în timp ce conducea un  autoturism  având montată o instalaţie G.P.L. neomologată. Acesta a fost sancţionat , conform O.U.G. nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 870 lei şi i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...