STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Noi investitii la Strandul Municipal Pascani. Tocmai ce au fost montate
pmp

Noi investitii la Strandul Municipal Pascani. Tocmai ce au fost montate

Primaria municipiului Pascani a demarat un noua investitie la Strandul Municipal din Pascani. Dupa ce a fost revopsit bazinul, a fost schimbata tamplaria din apropiere etc. recent au fost achizitionate pompe noi pentru recircularea si curatarea apei. Cele patru pompe au fost cumparate prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP iar valoarea acestora este de 21.660 lei.

„Au fost achizitionate prin SEAP patru pompe pentru recircularea si curatarea apei din bazinul Strandului Municipal. Valoarea acestora este de 21.660 lei. Din cate stiu, ele au fost deja montate. Erau necesare deoarece fostele pompe nu mai functionau cum trebuia iar apa din strand trebuia curatata in mod frecvent”, a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

Acesta a mai precizat faptul ca pana la ora actuala, de cand s-a deschis strandul, incasarile au fost in suma de aproximativ 20.000 lei. Acestea sunt mai mici fata de anii anteriori mai ales ca in acest an s-a intarziat cu deschiderea lui.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...