Acasă » REGIONAL » Iasi » Nu a respectat o hotarare judecatoreasca iar acum este din nou cercetat
pmp

Nu a respectat o hotarare judecatoreasca iar acum este din nou cercetat

 

Ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Prisăcani au întocmit un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti.

 

Astfel, la aceeaşi dată, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa unei femei din comuna Prisăcani, unde au depistat un bărbat de 36 ani, împotriva căruia s-a dispus prin sentinţă civilă, evacuarea din imobilul în care locuieşte reclamanta, păstrarea unei distanţe de minim 10 de metri faţă de aceasta şi interzicerea oricărui contact cu ea, pentru o perioadă de 6 luni.

 

Poliţiştii i-au readus la cunoştinţă bărbatului obligaţiile şi interdicţiile instituite în sarcina sa de către instanţă şi au  întocmit act de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, faptă prevăzută de art. 32 din Legea nr. 217/2003 cu ref. la art. 287 din Cod Penal.

 

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...