Acasă » LIFESTYLE » Numele secret al Margheritei din Clejani. Este altul decât cel din buletin

Numele secret al Margheritei din Clejani. Este altul decât cel din buletin

Margherita de la Clejani a provocat un accident, sâmbătă dimineață, cînd a fost depistată pozitiv la un control antidrog.Lumea showbiz-ului românesc s-a înfierbântat la propriu când oamenii legii au testat-o pe vedetă cu aparatul Drug Test, iar rezultatul i-a ieșit pozitiv. Vedeta a fost pusă la zid de toată lumea, iar acum ies la iveală alte lucruri mai puțin cunoscute despre ea.

Cum ar fi, de pildă, numele real al artistei. Toată lumea o știe drept „Margherita de la Clejani”, dar puțini sunt cei care știu că în buletin ea este, de fapt, Margareta Myriam Manole.

Sâmbătă dimineață, Margherita se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejaniavea o atitudine  bizară care le-a dat de gândit, scrie evz.ro.

„Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

După eveniment Margherita de la Clejani și-a postat pe pagina de Instagram filmulețe mai vechi, în care dansează, cântă, aruncă cu bani sau are chiar o armă în mână.

Tânăra „artistă” le-a mulțumit fanilor pentru mesajele primite, transmiâîndu-le că este bine, ulterior, ea postând pe pagina de Instagram peste 50 de filmulețe din arhiva personală, în care apare în vacanțe. Într-unul cu o armă în mână, cel mai probabil falsă.

Și părinții fetei i-au luat apărarea, după incidentul de sâmbătă dimineață, intrând în conflict și cu presa.

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Instragram, Viorica de la Clejani le-a cerut oamenilor să-și vadă de viața și copiii lor.

„Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta”, a scris Viorica de la Clejani.

Referitor la o reacție acidă la adresa jurnaliștilor, mama Margheritei a explicat, tot într-o postare, că și-a ieșit din fire din cauza statului în casă, ca urmare a pandemiei.

„După atâta timp de stat în casă, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla şi mi-am ieşit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă, iar acum televiziunile stau în faţa casei mele de dimineaţă şi până seara…Se speculează multe în presă pentru rating. Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbeşti frumos, îţi vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbeşti urât, îţi vorbesc şi mai urât. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne da semne, şi ne facem că nu vedem. Fiţi mai buni şi iubiţi animalele, iar viaţa o să fie uşoară”, a scris cântăreața.

Sursa: evz.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...