Acasă » EVENIMENT » O fetiță de cinci ani desculță și-a purtat în brațe frățiorul aproape un kilometru, la minus 35 de grade Celsius, până la casa vecină
nomad

O fetiță de cinci ani desculță și-a purtat în brațe frățiorul aproape un kilometru, la minus 35 de grade Celsius, până la casa vecină

Singură și speriată de o pană de curent, o fetiță de cinci ani a mers desculță, la minus 35 de grade Celsius, aproape un kilometru cu frățiorul său de 18 luni în brațe până la cea mai aproapiată casă, relatează News.sky.com. Mama acestora a fost arestată, pentru că a pus în pericol bunăstarea copiilor săi.

Fetița de cinci ani și frățiorul său de 18 luni au ajuns la casa vecinilor cu răni legate de frig. Aceștia aveau în picioare doar șosete și erau îmbărați subțire.
Julie Peter, 37 de ani din Venetie, a fost arestată pentru că a pus în pericol bunăstarea unui minor ca urmare a investigației care a arătat că și-a lăsat fetița de cinci ani și bebelușul de 18 luni acasă fără supravegherea unui adult”, arată departamentul de siguranță publică al statului Alaska.
Potrivit acestuia, fetița s-a speriat din cauza penei de curent și a mers pe jos până la casa vecină cu frățiorul său în brațe, ambii fiind îmbrăcați subțire. Venetie este un sat mic cu o populație de aproximativ 175 de persoane.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Mircești

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de 75 mm diametru, ApaVital se ...