Acasă » REGIONAL » Harlau » UPDATE | O tânără din Hârlău, dispărută de la domiciliu. Părinții solicită sprijin în găsirea ei

UPDATE | O tânără din Hârlău, dispărută de la domiciliu. Părinții solicită sprijin în găsirea ei

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la locuința tatălui şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii Poliției Orașului Hirlau au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, ROMAN ARIADNA – ELENA, de 14 ani, a plecat de la locuința tatălui său din satul Pircovaci, jud. Iași şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,70 m, greutate 50 de kilograme, păr şaten deschis, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră până la genunchi, blugi si era încălțată cu adidași de culoare roz. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Distribuie postarea pentru a fi identificată de cetățeni

UPDATE: Politiștii au reușit sa o găsească pe tânăra. Aceasta se afla in municipiul Iasi. La ora actuala se afla in custodia poliției. Nu se cunoaște motivul plecării. Vom reveni!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit ...