Acasă » Administratie » Averea noului administrator public al Primăriei Pașcani, Claudiu Bodoașcă
FOTO: Facebook

Averea noului administrator public al Primăriei Pașcani, Claudiu Bodoașcă

Începând de astăzi, liberalul Claudiu Bodoașcă a intrat pe funcția de administrator public al Primăriei Pașcani, în urma numirii făcute de către primarul Marius Pintilie. Într-o postare făcută pe Facebook, acesta precizează faptul că funcția ocupată este una plină de provocări și responabilități, fapt ce-l responsabilizează. „Vreau să asigur pe toata lumea că, la fel cum am făcut și din postura de consilier local, și din această calitate de administrator public voi face tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea, astfel încât calitatea vieții pascanenilor să crească cu adevărat”, precizează Claudiu Bodoașcă.

Averea modestă a familiei Bodoașcă

Conform declarației de avere, Claudiu Bodoașcă deține niște venituri modeste, incomparabile cu ceilalți doi șefi: primarul Marius Pintilie sau viceprimarul Cristian Rățoi.

Citește și:
Iată cu ce AVERE intră noul primar Marius Pintilie în Primăria Pașcani
Averea viitorului viceprimar al municipiului Pașcani. Moștenirile lui Cristian Rățoi

În anul 2015, familia Bodoașcă (soț/soție) a cumpărat un apartament în suprafață de 56 mp. Cei doi mai dețin un autoturism marca SKODA Fabia din anul 2003. În anul 2017, Claudiu Bodoașcă a contractat un credit în valoare de 30.000 lei cu scadență în anul 2022. Fost salariat la Secția CFR IRLU Pașcani, venitul încasat de noul administrator public, pe un an de zile, a fost de 43.043 lei. La capitolul venituri se mai adaugă și salariul soției, o sumă anuală de 15.156 și alocația copilului de 1.536 lei.

Tot Claudiu Bodoașcă a mai încasat 9.491 lei/an din indemnizația de consilier local. Acum, odată cu deținerea noii funcții, veniturile familiei Bodoașcă vor crește mai ales că salariul este mai mult decât dublu față de cel avut.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit ...