Acasă » EVENIMENT » O zi cu probleme în sumă de peste 130.000 lei în județul Iași
pmp

O zi cu probleme în sumă de peste 130.000 lei în județul Iași

Poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Astfel, în cursul zilei de ieri au fost aplicate peste 330 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 30 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 5 acţiuni şi s-a intervenit la 101 evenimente, dintre care 81 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost aplicate 334 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 138.030 de lei și au fost constatate 34 de infracțiuni.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 de permise de conducere și retrase 22 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat de 42 de ani reținut pentru tâlhărie și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu în Iași

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au reținut recent un bărbat, de 42 ...