Acasă » REGIONAL » Moldova » Pășcănean găsit decedat prin spânzurare la domiciliu. Trupul a fost transportat la IML pentru investigații
pmp

Pășcănean găsit decedat prin spânzurare la domiciliu. Trupul a fost transportat la IML pentru investigații

Un bărbat de 47 ani, din zona vale a municipiului Pașcani a fost găsit decedat la domiciliu. Din primele informații obținute reiese că acesta și-ar fi pus capăt zilelor prin spânzurare. Trupul neînsuflețit a fost găsit dimineață de către soție care a sunat la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au putut să mai facă nimic pentru victimă decât să constate decesul.

„La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Mun. Pașcani au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în imobilul în care locuiește, de pe raza mun. Pașcani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico – legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Iași, inspector de poliție Mocanu Alina.

Nu șe știe deocamdată ce l-a împins pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. Acest lucru ar urma să reiese din cercetările polițiștilor.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...