STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » Administratie » Pășcănenii care s-au vaccinat cu Pfaizer, doza 2, pot merge după tichete

Pășcănenii care s-au vaccinat cu Pfaizer, doza 2, pot merge după tichete

Cetățenii municipiului Pașcani care s-au vaccinat cu doza doi Pfizer în perioada septembrie – ianuarie 2022 pot merge la Primăria Pașcani pentru a-și ridica tichetele. Informarea a fost făcută de către cei de la primărie. Tichetele se acordă zilnic la Centrul de Vaccinare din incinta administrației locale între orele 15.00 – 19.00.
„Începând de astăzi, 17.02.2022, ora 15:00, cetățenii care s-au vaccinat în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, cu cea de-a doua doză de vaccin și nu și-au ridicat tichetele de masă se pot prezenta la Centrul de Vaccinare din incinta Primăriei pentru a le lua.
Tichetele se pot ridica zilnic în perioada în care Centrul de Vaccinare este deschis și anume în intervalul orar 15:00 – 19:00.
Vă mulțumim!”, se precizează într-o postare pe Facebook.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...