Acasă » Administratie » Pașcaniul nu este măturat din cauza fricii primarului că va ninge
pmp

Pașcaniul nu este măturat din cauza fricii primarului că va ninge

Pașcaniul se confruntă cu o situație halucinantă. Străzile municipiului sunt pline de material antiderapant, utilizat de către CLP Ecoserv SRL în sezonul rece, și nu se iau nici măcar măsuri pentru a remedia această situație. Motivul? Primarul Marius Pintilie se împotrivește cu înverșunare acestei acțiuni.

Consilierul local Leonard Ursu a ridicat problema privind praful care poluează orașul Pașcani. Adierea vântului ridică praf în fiecare zonă a orașului și respirarea devine dificilă.

„Referitor la cum se face curățenia pe stradă astăzi, urmărim să facem lucrările în logica lor. Nu luăm materialul antiderapant când știi că peste o săptămână s-ar putea să ningă din nou. Astăzi se mătură în oraș dar din păcate nu sunt suficienți salariați”, a precizat primarul Marius Pintilie într-o ședință de Consiliu Local. Altfel spus s-ar mătura degeaba pentru că dacă ar ninge ar fi necesar să se împrăștie iar material antiderapant. Iar mai apoi iar ar trebui curățat străzile.

Cu toate acestea, decizia primarului nu este pe placul pășcănenilor. Oamenii susţin că plătesc taxe și impozite tocmai pentru a beneficia de facilități publice adecvate. Unii locuitori afirmă că este inacceptabil ca ei sau copiii lor să respire praf doar fiindcă primarul refuză să curețe străzile.

În contextul vântului puternic din ultimele zile, oamenii au ajuns la limita răbdării iar cuvintele rostite al adresa conduceri cu greu pot fi publicate.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...