Acasă » REGIONAL » Pascani » Patinoar in fata Primariei Pascani pe perioada iernii

Patinoar in fata Primariei Pascani pe perioada iernii

Conducerea Primariei doreste sa puna in practica un proiect promis cetatenilor de cativa ani. Este vorba despre amenajarea unui patinoar artificial pe platoul din fata cladirii administrative. In acest sens, primarul Dumitru Pantazi a initiat pentru sedinta ordinara de Consiliu Local din aceasta luna un proiect de hotarare prin care va ceda spre folosinta suprafata de 920 mp catre cei de la Clubul Sportiv Municipal Pascani. Acestia din urma se vor ocupa de amenajarea spatiului de recreere.

“Tinand cont de dorinta locuitorilor municipiului Pascani, mai ales copiilor si adolescentilor de a amplasa un patinoar pe perioada iernii, care cu siguranta va deveni un punct de atractie pentru toata lumea pasionata de sporturile de iarna, iar cu acest prilej vor putea petrece timpul liber practicand un sport placut intr-o zona de destindere si relaxare. Propun spre analiza, dezbatere si aprobarea Consiliului Local proiectul de amenajare a unui patinoar”, precizeaza primarul Dumitru Pantazi.

Conform proiectului, se va transmite in folosinta gratuita terenul in suprafata de 920 mp, proprietate publica a municipiului Pașcani, situat in strada Ștefan cel Mare, nr. 16, judetul Iasi (in fata sediului Primariei municipiului Pascani), catre Clubul Sportiv Municipal Pascani, in vederea amplasarii unui patinoar artificial in perioada 01.12.2017 – 28.02.2018.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul din Tg. Frumos, dat pe mâna procurorilor. ANI l-a prins cu fals în declarații. Vatamanu: Probabil vor să vadă dacă am achitat impozitele și taxele aferente

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și ...