Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Paula Seling lansează „Iubire & Război”, piesă cu parfum rock
thomplast

Paula Seling lansează „Iubire & Război”, piesă cu parfum rock

Paula Seling revine în forță pe piața muzicală. „Iubire & Război”, noua piesă lansată de Paula Seling vorbește despre momentele de tensiune dintr-un cuplu, momente care ar trebui să întărească relația dintrei cei doi.

„ IUBIRE & RAZBOI este genul de cântec care are o viață  independentă de curentele muzicale. NU respectă regulile muzicii comerciale de azi, ba mai mult, are și un super solo de chitară făcut de Horațiu Bodocan, fost coleg de trupă cu Radu din adolescență și prieten de o viață. Ca sound, e o piesă cu parfum rock, inspirată de anii ’90, e puternică, intensă, iar ca particularitate, beat-ul e făcut din sunete de arme samplate”, declară Paula Seling.

„Mulțumesc tare mult actorilor Cosmina Adam și Ciprian Silasi, excelenți soliști de muzică populară din noua generație, care au depășit toate așteptările în ceea ce privește carisma și chimia din videoclip. De fapt, am lucrat excelent cu întreaga echipă, de la make-up, hairstyling până la operatori, lumini, directori de imagine, regizor, toată lumea extraordinar de drăguță. În momentul în care a început filmarea, nu ne puteam lua ochii de la ecran, Cosmina și Ciprian au jucat atât de bine încât părea că sunt actori profesioniști in imagini desprinse dintr-un film. Le doresc succes în tot ce fac!”, declară Paula Seling.

Sursa libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes

Cea de-a 77-a ediţii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia ...