Acasă » REGIONAL » Moldova » Pe surse. Se caută o nouă conducere pentru Spitalul Municipal de Urgență Pașcani
nomad

Pe surse. Se caută o nouă conducere pentru Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Actualul manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, dr. Costică Pânzaru, pare să aibă zilele numărate în funcția de conducere. Surse de încredere ne-au precizat faptul că în perioada imediat următoare se vor demara procedurile de organizare a concursului de manager general al Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani. Unul dintre cei care ar putea ocupa funcția deținută de Pânzaru este dr. chirurg Daniel Bechir.

Amintim faptul că în luna septembrie 2017, Costică Pânzaru a câştigat cel de-al treilea mandat de manager general. Acesta se află în conducerea unității medicale încă din anul 2003. În toată această perioadă spitalul a fost transformat aproape în totalitate beneficiind de investiții substanțiale. Au fost modernizate multe secții și au fost deschise noi linii medicale pentru pacienți. Tot sub conducerea dr. Costică Pânzaru spitalul a primit gradul de Spital Municipal de Urgență.

Anul trecut a împlinit 65 de ani, vârstă de pensionare însă și-a continuat activitatea mai ales că Legea permite managerilor de spitalele, șefii de secții, etc. să se poată pensiona la 67 de ani.

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

LISTĂ | Noi locuri de muncă disponibile la Pașcani

Un număr de șapte agenți economici din municipiul Pașcani și-au arătat interesul de a angaja ...