Acasă » REGIONAL » Moldova » Pericolul din BECI. Bărbat din Hărmănești salvat de la o tragedie

Pericolul din BECI. Bărbat din Hărmănești salvat de la o tragedie

Un bărbat din comuna Hărmănești a fost la un pas de a-și pierde viața din cauza intoxicației cu gaze emise de vinul în fierbere. Incidentul s-a petrecut în satul Hărmăneștii Noi, unde autoritățile au intervenit pentru sprijin medical. Deși oamenii știu că există pericolul intoxicării cu dioxid de carbon degajat în timpul procesului de fermentare, tragediile nu întârzie să apară. Anual, în acest timp se înregistrează victime, unele cazuri din păcate fiind fatale. Sunt simple reguli care sunt pur și simplu ignorate.

„Un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Pașcani s-a deplasat în localitatea Hărmăneștii Noi, comuna Hărmănești, pentru asistență persoană căzută în beci, intoxicată cu gaze de fermentație. După sosirea la locul evenimentului, persoana de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, a fost extrasă din beci, fiind predată ulterior la echipajul medical”, precizează pompierii.

Nu toți oamenii știu despre pericolul din timpul fermentării tulburelului. Potrivit specialiștilor, doar câteva minute de inhalare a dioxidului de carbon pot fi fatale.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr din Ciohorăni reținut de polițiștii pășcăneni pentru conducerea unei mașini deși nu avea permis

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au ...