Acasă » REGIONAL » Iasi » Permise retinute de politisti pentru depasirea vitezei legale
pmp

Permise retinute de politisti pentru depasirea vitezei legale

 

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri pe raza judeţului Iaşi, pentru prevenireaşi combaterea nerespectării cauzelor generatoare de accidente rutiere.

 

Astfel poliţiştii rutieri au folosit echipamentele de măsurare a vitezei, aflate în dotarea Poliţiei Rutiere. Au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 20 pentru viteză, iar restul pentru alte abateri.

 

Valoarea totală a sancţiunilor este de 13.775 lei. Au fost reţinute 4  permise de conducere, toate pentru viteză. 

Spre exemplu, o femeie, de 49 ani din comuna Ion Neculce, în timp ce conducea un auto, pe DN 28 în afara localităţii Sîrca a fost înregistrată de aparatul radar, circulând cu viteza de 101 km/h (limita de viteză fiind de 50 km/ h). Acesta a fost sancţionată, conform O.U.G. nr. 195/2002, cu 9 puncte amendă şi a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

 


O femeie, de 37 ani din Iaşi, în timp ce conducea un auto pe DN 28, în localitatea Leţcani a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu viteza de 112 km/h.(limita de viteză pe acel sector de drum fiind de 60 km/ h). Cel în cauză a fost sancţionat conform O.U.G. nr 195/2002, cu 9 puncte amendă şi a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 zile.

 

 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...