Acasă » REGIONAL » Moldova » Peste 30 de societăți comerciale verificate de polițiștii pășcăneni
nomad

Peste 30 de societăți comerciale verificate de polițiștii pășcăneni

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, împreună cu un reprezentant al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Iași,au acționat, pe raza de competență, pentru combaterea faptelor de comerț ilicit, asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii, au fost verificate 34 de societăți, au fost controlate 68 de autovehicule și 7 atelaje hipo, fiind legitimate 109 persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.885 lei, dintre care 42 conform O.U.G. nr. 195/2002, 27 conform Legii nr.12/1990, 6 conform H.G. nr. 1373/2008 și 7 conform altor acte normative.

Spre exemplu, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Ion Neculce, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 1.000 de lei, conform H.G. nr. 1.373/2008, deoarece, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semi remorcă, pe raza comunei Mirceşti, încărcată cu nisip, nu avea asupra sa tichet de cântar, iar nisipul nu era acoperit cu prelată.

G&B beton

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria Pașcani a finalizat procedurile pentru dezinfecția scărilor de bloc

Primăria Pașcani a reușit să finalizeze procedurile de achiziții pentru activitățile de dezinfecție a scărilor ...