Acasă » Administratie » Peste 50 de cereri de la comercianți pentru Zilele Municipiului Pașcani. Iată ce trebuie să facă un comerciant

Peste 50 de cereri de la comercianți pentru Zilele Municipiului Pașcani. Iată ce trebuie să facă un comerciant

Viceprimarul Cristian Rățoi a declarat faptul că până la ora actuală sunt depuse la primărie un număr de 55 de cereri din partea comercianților care doresc să vină cu diferite activități în cele trei zile de sărbătoare. Edilul șef spune că cei care doresc să mai depună cereri să o facă la sediul Primăriei. Nici un alt angajat din administrație locală nu poate să ofere spații în alte modalități decât cele legale.

„Rog pe toți să depună cereri la Registratura Primăriei și nu să încerce prin alte modalități să obțină spații. Nu au ce vorbi cu alte persoane. Cererile sunt înregistrate și doar așa se acordă spații solicitate. Nu prin alte modalități”, a spus răspicat viceprimarul Cristian Rățoi. 

Referitor la prețuri, există o Hotărâre de Consiliu Local nr 230/23/12/2021 unde s-au stabilit tarife pe zona A – orașul și zona B – eventual suburbii dacă se organizează ceva. În zona A sunt prețuri pentru utilizare temporară 9,74 lei / mp pe zi. „Am făcut o simulare la o persoană care a solicitat un spațiu de 150 mp, pentru că minimul acceptat este de 50 mp, și a ieșit o sumă de 4383 lei pe trei zile. La o altă persoană cu 50 mp este 1461 lei”, a mai spus Rățoi. Viceprimarul spune că în hotărârea respectivă este clar specificat prețul pentru comercianți pe diferite segmente: tarabe, corturi stradale, etc. Mai jos vă punem la dispoziție Hotărârea la care edilul face referire.

Pr. HCL nr. 18

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...