Acasă » REGIONAL » Harlau » Un bărbat din Botoșani a furat sute de litri de combustibil în apropiere de Hârlău

Un bărbat din Botoșani a furat sute de litri de combustibil în apropiere de Hârlău

UN bărbat din județul Botoșani a fost identificat de polițiștii din Hârlău ca fiind autorul unui furt de combustibil de la o societate cu profil agricol. Individul a fost reținut și prezentat procurorilor de la Parchetul din Hârlău cu propuneri legale.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hîrlău au identificat și condus la audieri un bărbat, din județul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 27/28 iunie a.c., acesta ar fi sustras 750 de litri de motorină din mai multe utilaje agricole aparținând unei societăți comeriale, din comuna Deleni.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 13.07.2022, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hîrlău cu propuneri legale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul din Tg. Frumos, dat pe mâna procurorilor. ANI l-a prins cu fals în declarații. Vatamanu: Probabil vor să vadă dacă am achitat impozitele și taxele aferente

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și ...