Acasă » REGIONAL » Moldova » Peste 600 de persoane au fost angajate prin Bursa Generală a locurilor de muncă de azi
thomplast

Peste 600 de persoane au fost angajate prin Bursa Generală a locurilor de muncă de azi

La BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ organizată în data de 12 aprilie 2019 de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi în cele două locaţii: Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi – Sala Foaier, şi Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Paşcani, au participat 99 agenţi economici, cu o ofertă de 1545 locuri de muncă vacante.

Din cele 960 de persoane prezente la eveniment, 671 persoane au fost selecţionate în vederea susţinerii interviului  iar,  45 solicitanţi au certitudinea încheierii unui contract de muncă  corespunzător pregătirii profesionale, din care 4 cu studii superioare.

Solicitanţii de locuri de muncă au avut oportunitatea de a cunoaşte mai bine piaţa muncii şi ofertele venite din partea mediului economic ieşean pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă corespunzător pregătirii profesionale sau reorientarea profesională spre ocupaţii cu posibilităţi de angajare pe termen lung.

Evenimentul face parte din seria acţiunilor organizate de către Serviciul Public de Ocupare, în principal pentru pentru șomeri înregistrați, care are ca scop primordial creșterea gradului de ocupare a acestora prin realizarea unui contact direct cu mediul economic ieșean.

About Irina GHERASIM

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Costel Iosub Tatarusi - Jurnalul Regional

DOC | „Primăria mobilă” la Tătăruși. Funcționarii publici vin în sprijinul cetățenilor pentru colectarea taxelor și impozitelor. Bonificație de 10% pentru contribuabili

Conducerea Primăriei comunei Tătăruși a inițiat o procedură care vine în sprijinul cetățenilor ce doresc ...