Acasă » REGIONAL » Moldova » Piața din Deal se închide. Modernizarea și reabilitarea celei din Vale la „Sf. AȘTEAPTĂ”. Tarabe noi pentru micii comercianți
pmp

Piața din Deal se închide. Modernizarea și reabilitarea celei din Vale la „Sf. AȘTEAPTĂ”. Tarabe noi pentru micii comercianți

Activitatea din Piața Deal, platoul pentru legumicultori, urmează să fie închisă. Anunțul a fost făcut de către conducerea Primăriei Pașcani. Scopul este acela de a se executa lucrări de igienizare și înlocuire a tarabelor. Perioada este 17 respectiv 18 mai.

Tarabele au fost achiziționate recent și urmează a fi schimbate. Piața din zona Vale rămâne însă în aceeași situație dezastruoasă din păcate. Prima dată viceprimarul Cristian Rățoi a schimbat vechile tarabe din tablă cu alte tarabe provenite de la Piața Agroalimentară din Deal. Însă, acestea nu s-au dovedit a fi atât de utile pe cât se dorea, fiind prea mici pentru activitatea desfășurată de piețari. S-a trecut iar la improvizații. Actuala conducere a primăriei nu renunță la promisiuni cu privire la mărețul proiect. Însă nici nu spune concret când anume se va trece la modernizarea pieței de pe strada Ceferiștilor.

„Primăria municipiului Paşcani, anunţă cetăţenii municipiului, clienţii, producătorii şi comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în piaţa deal, că în vederea executării unor lucrări de igienizare şi ȋnlocuire a unor tarabe, ACTIVITATEA PIEŢEI AGROALIMENTARE DIN ZONA DEAL SITUATA PE STRADA EUGEN STAMATE NR. 6-8 SE SUSPENDA ÎN PERIOADA 17 – 18 MAI 2023, piaţa fiind închisă”, anunță cei de la primărie.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...