Acasă » REGIONAL » Moldova » Pintilie confundă primăria cu sediul PNL. Campanie electorală în biroul primarului. Adversarii politici nu au trecut cu vederea

Pintilie confundă primăria cu sediul PNL. Campanie electorală în biroul primarului. Adversarii politici nu au trecut cu vederea

În urmă cu aproximativ două zile, pe rețeaua de socializare Facebook a apărut un clip video postat de către liberalii pășcăneni în care primarul Marius Pintilie alături de candidatul liberal la parlamentare, Sorin Năcuță, îndeamnă pășcănenii să aleagă în 6 decembrie echipa PNL. Problema este că filmarea a fost făcută în biroul primarului și nu în sediul de partid așa cum era normal să se întâmple. Practic, Marius Pintilie s-a folosit de sediul administrativ și nu cel politic pentru a da bine în fața electoratului și pentru a atrage cât mai multe voturi de partea liberalilor.

Întrebat de video-ul electoral, primarului nu i s-a părut o problemă că s-a folosit de Primăriei pentru campania sa electorală. „Ori că sunt la birou sau pe stradă este același lucru. Nu am folosit resursele de la primărie. Mă aflam în timpul serviciului când am luat decizia de a face o filmare cu colegul meu domnul Sorin Năcuță. Fac o promisiune solemnă că nu mai fac așa ceva. Îmi cer scuze față de cei care se simt lezați”, a declarat primarul Marius Pintilie.

Atitudinea acestuia nu a fost trecută cu vederea de celelalte partide din Consiliu Local.

„Mă declar indignat de faptul că domnul primar a înțeles că primăria este feuda Partidului Național Liberal. Mă refer la faptul că domnia sa a dat declarații lângă candidatul la Camera Deputaților domnul Sorin Năcuță și sincer să vă spun nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva într-o instituție publică. Se pare că noua viziune a liberalilor este mai abstractă decât credeam noi”, a declarat pentru Jurnalul Regional președintele PMP Pașcani, Sorin Olariu.

„Nu mă interesează ce face din punctul ăsta de vedere. El (Marius Pintilie n.r.) ar trebui să dea explicații, nu eu. Nu fac politică în Primărie și nici pe stradă dacă mă credeți. Îmi fac treaba de viceprimar. Nu comentez ce fac alții”, a declarat și președintele PRO România Pașcani, Cristian Rățoi.

Și cei de la PSD Pașcani au criticat atitudinea edilului șef. Gabriela Nedelcu spune că Marius Pintilie a folosit în mod nejustificat instituția primăriei în campania electorală. „Dezaprobăm atitudinea primarului Pintilie Marius de a face campanie electorală în sediul Primăriei, respectiv biroul primarului. Atragem atenția că primăria nu este sediul PNL ci a tuturor pășcănenilor, indiferent de opțiunea politică”.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit ...