Acasă » REGIONAL » Pascani » PNL Pascani a initiat o activitate de consultare publica pentru bugetul Municipiului Pascani 2018
pmp

PNL Pascani a initiat o activitate de consultare publica pentru bugetul Municipiului Pascani 2018

 

C.P. Cu ocazia dezbaterilor legate de bugetul municipiului Pașcani, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, consilierii liberali au lansat formularul online ”Consultare privind bugetul Municipiului Pașcani pe anul 2018”.

 

Organizaţia  Partidului  Naţional  Liberal din Paşcani  invită pășcănenii,  pe această cale, să își spună punctul de vedere, opțional anonim, prin acest mijloc de consultare publică, în legătură cu bugetul municipiului. Formularul cuprinde doar 4 întrebări, privitoare la domeniile prioritare în comunitate, problemele majore existente, propuneri de investiții și activitatea legislavului local.

 

În funcție de răspunsurile cetățenilor va fi realizată o statistică, pe care o vom înainta conducerii Primăriei Municipiului Pașcani și o vom prezenta public.

Link-ul poate fi găsit prin intermediul rețelelor de socializare, pe pagina noastră de facebook sau poate fi solicitat prin mail la adresa [email protected].

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...