STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Iasi » Poliţist tăiat cu sabia în zona Ciric. Un tânăr a fost împuşcat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliţist tăiat cu sabia în zona Ciric. Un tânăr a fost împuşcat

Un bărbat de 31 de ani a fost împuşcat în zona piciorului, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce, în urma unui conflict familial, a lovit cu sabia în zona capului un poliţist care încerca să îl calmeze.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au intervenit la faţa locului, o locuinţă din zona Ciric, în jurul orei 00.00. Sesizarea a fost realizată chiar de tată persoanei recalcitrante, care a cerut ajutorul Poliţiei pentru ca fiul său să fie dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Unul dintre agenţii care au încercat să îl calmeze pe tânăr a fost lovit cu o sabie în zona capului, suferind o plagă ce nu i-a pus în pericol viaţa. În prezent, agentul de Poliţie este internat în spital.

„Poliţistul este internat în stare stabilă, conştient, la Spitalul de Neurochirurgie. Bărbatul prezenta o plagă suprasprâncenară de 4 centimetri care a fost suturată”, a declarat Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Ulterior agresiunii, poliţiştii de la faţa locului au solicitat sprijinul „mascaţilor”, care au venit în scurt timp la faţa locului. În timpul intervenţiei, tânărul recalcitrant, ce are 31 de ani, a fost împuşcat în zona picioarelor, fără a-i fi pusă viaţa în pericol. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, care efectuează cercetări pentru ultraj.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...