Acasă » REGIONAL » Moldova » Polițiștii din Târgu Frumos, cu radarul pe șoferii vitezomani

Polițiștii din Târgu Frumos, cu radarul pe șoferii vitezomani

Activitățile de prevenire a polițiștilor în orașele din apropierea municipiului Pașcani continuă. De această dată, autoritățile au avut în vedere depistarea șoferilor care calcă mai tare decât permite legea pedala de accelerație și nu numai. În plasa polițiștilor au căzut zeci de conducători auto.

„La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat, pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acţiunii au fost controlate 98 de autovehicule şi au fost legitimate 105 persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.310 lei, dintre care 21 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe durmurile publice şi 17 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere, dintre care două nerespectarea regimului legal de viteză pe durmurile publice. Spre exemplu, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Suceava a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 28 A, în localitatea Târgu Frumos, cu viteza de 102 km/h control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002”, precizează reprezentanții IPJ Iași.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit ...