Acasă » REGIONAL » Moldova » Polițiștii pășcăneni continuă controalele la Pașcani

Polițiștii pășcăneni continuă controalele la Pașcani

Ieri, în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani și Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, împreună cu polițiști locali din cadrul Poliției Locale Pașcani și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași, au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și combaterea faptelor de comerț ilicit. În cadrul acțiunii au fost controlate 11 unități de alimentație publică și au fost legitimate 26 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.300 de lei, dintre care 8 conform Legii nr. 61/1991 și două conform Legii nr. 12/1990. Spre exemplu, un bărbat, de 30 de ani, din județul Neamț, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii nr. 12/1990, deoarece aefectuat acte de comerţ, fără a îndeplini condiţiile legale.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria vrea înființarea unui serviciu pentru administrarea parcărilor din Pașcani. Dar nu știu deocamdată cum va fi implementat proiectul

Primarul Marius Pintilie a precizat în cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi la sediul ...